Každý dělá salát dělá trochu, základ je však vždycky stejný – brambory, hrášek a mrkev. Další ingredience jsou různé, podle toho, co máme rádi, jak moc experimentujeme, nebo zda se držíme oblíbených klasických receptů.

Zajímá nás:

  • Jaké máte nejoblíbenější recepty?
  • Co ve vašem bramborovém salátu nesmí chybět?
  • Kdy začínají přípravy, jak dlouho necháváte salát uležet?
  • Máte stále stejný recept, nebo jej měníte?
  • Zdobíte hotový salát?
  • Jak dlouho jej o svátcích jíte?
  • Děláte bramborový salát i v jiném období?

Získejte krásné ceny!

Podělte se s námi o váš oblíbený recept, radu a napište nám do diskuse pod tento článek. Vybereme 5 receptů, které odměníme cenou – balíčkem s produkty Bonduelle. Vítězný recept získá navíc mixér MRP 350X od značky MORA. Těšíme se na vaše recepty a na vítězky naší výzvy!

Partnerem naší diskuse jsou produkty Bonduelle

Náš tip na skvělý hrášek: BONDUELLE, evropský specialista na zpracování zeleniny, byl v rámci testování kvality sterilovaných hrášku na českém trhu, s výrobkem Bonduelle hrášek v mírně slaném nálevu, vyhodnocen jako absolutní vítěz s celkovým dosaženým hodnocením 77 %. Více si přečtete v našem článku:

Zajímá nás: Bonduelle hrášek v mírně slaném nálevu absolutním vítězem testu

Pokud dáváte do bramborového salátu i mrkev, pak rozhodně vyzkoušejte zeleninovou směs Bonduelle Créatif Duo, která je vhodná pro přípravu bramborového salátu. Směs zeleniny: hrášek nekalibrovaný (50 %), baby mrkev (30 %) nálev: pitná voda, cukr, jedlá sůl, aroma - více na bonduelle.cz.

Reklama